- Makaleler
- 3
Sistemimi 8 GB'lik Flash disk ile kurdum sıkıntısız çalışıyor. Muhtemelen 64 abartı kaçar ama diğerleri de ucuza gider deyip 32 GB'de karar kıldı.

İşin garibi, kendisi de satmaya çalışmadı. Al bir yerden, evde Rufus programıyla yaz dedi. Herhangi bir PC malzemesi satan yerden de o belleği temin edebilirsin dedi. Anlam veremedim.Vatan Bilgisayar'dakilerin söylediğine pek inanmayın. Gözümün önünde GTX 1660'lı PC için 700W PSU sattılar bir baba oğula.
Sallamış da olabilir, fazla takmamak lazım.İşin garibi, kendisi de satmaya çalışmadı. Al bir yerden, evde Rufus programıyla yaz dedi. Herhangi bir PC malzemesi satan yerden de o belleği temin edebilirsin dedi. Anlam veremedim.
Anladım hocam. Bir şey daha soracağım. Eski sistemimi satıp, yeni sistem topladım, nasıl sizce? Ryzen 5 3600, Gigabyte Aorus Pro B450, GSkill 8 GB 3200 MHz.Sallamış da olabilir, fazla takmamak lazım.
Ekran kartı?Anladım hocam. Bir şey daha soracağım. Eski sistemimi satıp, yeni sistem topladım, nasıl sizce? Ryzen 5 3600, Gigabyte Aorus Pro B450, GSkill 8 GB 3200 MHz.
Sabit o, Asus GTX RoG Strix 1070.Ekran kartı?
GTX 1070'i 3 sene önce almıştım zatenSistem iyi de RX 590 alsaydınız daha iyiydi. GTX 1070'ten biraz daha güçlü, fiyat olarak da 1070'ten biraz daha uygun.
USB meselesine gelecek olursak, 32 GB USB bellek uydurmanın uydurması olmuş. 8 GB bile yeter. Zaten Windows 10'un ISO dosyası 4,3 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.