konichiwas
Megapat
Dostlar 32 GB RAM'e sahibim, sizce Kaspersky Free sürümünü mü kullanmam daha iyi olur, yoksa Bitdefender Free sürümünü mü?
Bitdefender False Positive'ı fazla var, kaspersky kullan geç. Ayrıca RAM için soruyorsan ikisinin arasında hiç bir fark olmayacaktır ram konusunda bencec.Dostlar 32 GB RAM'e sahibim, sizce Kaspersky Free sürümünü mü kullanmam daha iyi olur, yoksa Bitdefender Free sürümünü mü?
Anladım önceden de zaten Kaspersky kullanıyordum fakat Bitdefender'in daha katı çalıştığını söyleyen arkadaşlar gördüm o yüzden acaba Bitdefender'a mı geçsem diye bir ikileme girmiştim aydınlattığnız için teşekkür ederim.Bitdefender false Positive'ı fazla var, Kaspersky kullan geç. Ayrıca RAM için soruyorsan ikisinin arasında hiçbir fark olmayacaktır RAM konusunda bencec.
Kaspersky kullanabilirsin.Dostlar 32 GB RAM'e sahibim, sizce Kaspersky Free sürümünü mü kullanmam daha iyi olur, yoksa Bitdefender Free sürümünü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.