J JusticeLight20 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 173 16 Ocak 2024 #31 Onur Kaan Arslan dedi: Zamanında tanıdık abime bak al,iyi fiyat. Pişman olursun dedim,almadı. Gitti sonradan 4'e yakın para ödedi. Bak şimdi krallar gibiyim,kesinlikle al. Fotoğraf attım,özellikle. Pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir.
Onur Kaan Arslan dedi: Zamanında tanıdık abime bak al,iyi fiyat. Pişman olursun dedim,almadı. Gitti sonradan 4'e yakın para ödedi. Bak şimdi krallar gibiyim,kesinlikle al. Fotoğraf attım,özellikle. Pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.314 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #32 JusticeLight20 dedi: Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Varken al al
JusticeLight20 dedi: Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Varken al al