J JusticeLight20 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 173 16 Ocak 2024 #31 Onur Kaan Arslan dedi: Zamanında tanıdık abime bak al,iyi fiyat. Pişman olursun dedim,almadı. Gitti sonradan 4'e yakın para ödedi. Bak şimdi krallar gibiyim,kesinlikle al. Fotoğraf attım,özellikle. Pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir.
Onur Kaan Arslan dedi: Zamanında tanıdık abime bak al,iyi fiyat. Pişman olursun dedim,almadı. Gitti sonradan 4'e yakın para ödedi. Bak şimdi krallar gibiyim,kesinlikle al. Fotoğraf attım,özellikle. Pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #32 JusticeLight20 dedi: Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Varken al al
JusticeLight20 dedi: Vallahi süper yapmışsın . Şu an bunlar 3k falan diye biliyorum. Daha bile fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Varken al al