32 GB RAM'e ihtiyaç var mı?

OC var anladim. Zaten voltaj regülatörü izin vermemesi lazim buna hata vermedi mi?
Fazladan Uncore voltajı vermiyorum. Normalde ne kadar voltaj veriyorsa o kadar veriyor, dahili grafik kendine pay almadığı için voltaj yeterli oluyor. Anakartta 1.55V Uncore sınırı var, default ayarlarda 1.25V kullanıyor olmam lazım.

Konuyu birazcık hortlatacağım ama bir şey sormak istiyorum. Bu sisteme 16gb yeter demişsiniz, Ramin kapasitesi sistemdeki bileşenlerin performanslarını kötü yönde etkileyebilir mi ki? Mesela benim aşırı antika Ryzen 5 1500x işlemcim, GTX 1060 ekran kartım var. 32 gb ram sipariş ettim. Bir darboğaz olması veya bu bileşenlerin çalışmasını önleyecek kötü bir etkisi olur mu ki? Merak ettim şu an.

Aynı şekilde düşünüyorum hocam bende. SSD de alacaktım. Her gün 100 tl 100 tl artıyor alamadım bir türlü.
Zamanında tanıdık abime bak al,iyi fiyat. Pişman olursun dedim,almadı. Gitti sonradan 4'e yakın para ödedi. Bak şimdi krallar gibiyim,kesinlikle al. Fotoğraf attım,özellikle. Pişman olmazsın.

Dosya Ekleri

• xx.png
    xx.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı