Sana bağlı ben WİNDOWS 10 Kullanıyorum daha iyi geliyor. Keşke laptop almadan önce konu da açsaydınız.Merhaba arkadaşlar. Yeni Monster laptop aldım. İşletim sistemi kurarken Windows 10 mu yoksa 11 mi tercih etmeliyim?
Merhaba arkadaşlar. Yeni Monster laptop aldım. İşletim sistemi kurarken Windows 10 mu yoksa 11 mi tercih etmeliyim?
23H2 ile olan sorunlar kalmadı neredeyse. 24H2 ile de Win10 akıcılığı yakalanacak gibi. Windows 11 kur geç.Merhaba arkadaşlar. Yeni Monster laptop aldım. İşletim sistemi kurarken Windows 10 mu yoksa 11 mi tercih etmeliyim?
Oyuncu laptopu olduğu için normaldir diye düşünüyorum,soğutucu ile çözülür ısınma problemi zaten onun dışında bataryasının erken bitmesi dışında bir problemi yok.23H2 ile olan sorunlar kalmadı neredeyse. 24H2 ile de Win10 akıcılığı yakalanacak gibi. Windows 11 kur geç.
Arkadaşın dediği gibi keşke almadan konu açsaydın. Soba gibi laptop almışsın. Onun dışında çok sıkıntısı var da şimdi uzatmaya gerek yok konu başlığı farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.