32 GB SanDisk USB alınır mı?

Aynısı Amazon'da daha ucuza bulunuyor hocam. Ayrıca Sandisk, Toshiba vb markalar yıllarca gider gönlünüz rahat olsun. Elimde var bir tane 16 GB iki defa makinede yıkandı 10 küsür senedir bende halen daha çalışıyor.

Edit: Ben mesajı yazdığımda 120'ye gelecek yazmıyordu şimdi gördüm o zaman güvenilir bir yer ise oradan alınız.

Son düzenleme:
Bu markanın flash belleklerini uzun bir süredir kullanıyorum, şimdiye kadar hiç pişman olmadım. Şayet aldığınız ürün orijinal ise size uzun yıllar hizmet edecektir.

Adımpara ile alıyorsanız ve başak bir seçenek yoksa evet alınabilir ama para ile alınacaksa kesinlikle alınmaz, bende var 7 senelik ve performansı falan rezalet durumda. Öyle deli gibi de kullanmamışımdır. 3.0'lı sağlam bir USB bakın derim.

Ürün bu. 450 param var hesapta.120 TL ye gelecek.

İçine önemli fotoğraflar atacağım.Sıcağa dayanıklı mıdır?Veri silme gibi bir şey olur mu?
@382019
Bütçe varsa bu ürün çok daha iyi olacaktır;
İki ürün arasındaki farkı da şu şekilde ekleyeyim;
1.png
sandisk cruzer blade cdm.png
Ufak bir fiyat farkıyla fersah fersah hız ve çok daha iyi malzeme kalitesi satın alıyorsunuz (tabi 3.0 varsa).

Son düzenleme:
Cruzer Blade asla alınmaz, kafayı mı yediniz yahu? Bütçeniz ne?

Eki Görüntüle 2261257
Eki Görüntüle 2261258
Ufak bir fiyat farkıyla fersah fersah hız ve çok daha iyi malzeme kalitesi satın alıyorsunuz (tabi 3.0 varsa).
64GB Ultra Luxe 325 TL etmez, kazık.

Eki Görüntüle 2261257
Eki Görüntüle 2261258
Ayrıca üstteki test 128-256 GB modeline ait Ultra Luxe'nin.

Şayet aldığınız ürün orijinal ise size uzun yıllar hizmet edecektir.
Etmez, bu modelin hızları çok düşük, cidden çok düşük ve kırılma sorunu mevcut. Sağlam Cruzer Blade görmedim ben piyasada... :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı