32 inç 4K monitör önerisi

2K – 27 inç: 109 PPI

4K – 27 inç: 163 PPI

2K – 32 inç: 92 PPI

4K – 32 inç: 138 PPI

PPI (pixel per inch)
Eğer fark etmeyecekse 27inç daha iyi olur ama uzaktan falan oynarım önemli benim için diyorsan 4K 32inç PPI değeri 2K 27inç ten daha iyi.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxYfqBXGXNaiyh_FRBGGlu1f
Pek seçenek yok hocam zaten ya G8 ya da bu. İndirimdeyken alınır gibi Amazon'dan.
Bende öyle düşündüm hem son model hem ASUS.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxYfqBXGXNaiyh_FRBGGlu1f
Pek seçenek yok hocam zaten ya G8 ya da bu. İndirimdeyken alınır gibi Amazon'dan.
Siz olsaydınız ne alırdınız uzun kullanım için hocam?

Son düzenleme:
Bende öyle düşündüm hem son model hem ASUS.

Siz olsaydınız ne alırdınız uzun kullanım için hocam?

Hocam ASUS yeni bir model inceleme göremedim belki vardır ama Mart'ta çıkmış sanırım. Samsung çıkalı bir yıl falan oluyor arada çok fark olduğunu sanmıyorum genelde benzer paneller kullanıyorlar ama hem daha güncel olduğu için hem de daha ucuz olduğu için asus alırdım herhalde. Ama dediğim gibi incelemesini bulamadım da indirimde olması iyi.

Hocam ASUS yeni bir model inceleme göremedim belki vardır ama Mart'ta çıkmış sanırım. Samsung çıkalı bir yıl falan oluyor arada çok fark olduğunu sanmıyorum genelde benzer paneller kullanıyorlar ama hem daha güncel olduğu için hem de daha ucuz olduğu için asus alırdım herhalde. Ama dediğim gibi incelemesini bulamadım da indirimde olması iyi.
Yok hocam 4K için 27 mi alırdınız 32 mi onu kastettim.

Yok hocam 4K için 27 mi alırdınız 32 mi onu kastettim.

Hocam ben CS de oynadığım için hep 24inç oynadım büyük monitöre alışık değilim. 27 de kullanırım sorun olmaz ama uzakta oturup PS falan oynamayacaksam yani monitörün büyüklüğü bir artı sağlamıyorsa 27inç alırdım. Hem görüntü çok daha keskin olurdu. Masada kullanmak için 27 yetiyor bence 32 biraz daha uzaktan oturup oynamak için. Sadece PS oynayacaksan belki 32 alınabilir ama günlük kullanımda 27 daha iyi olur gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı