Herkese önerisi için teşekkürler. LG olan model 2K özelliği var. Zaten elimde 24 inç bir monitör var bu küçük geldiği için yeni alacağım dediğiniz gibi en iyisi bir yerlere gidip karşılaştırma yapmak. Ve bu monitör de PUBG Rust vs oynayacağım.
Asus ROG Swift PG65UQ 65" 144Hz 4ms (HDMI+Display) G-Sync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sistemin 2K çözünürlükte almayı düşündüğün monitörün Hz değerini karşılayacak sonucu veriyorsa gayet iyi tercih olur. Hatta biraz altında bile kalsa bile akıcı ve rekabetçi değerler sunuyorsa gelecek için bile tercih edilebilir.
Bu arada zaten baktığım modelleri belirttim 65inc bir monitör linki neden verdiniz anlayamadım. Ve bu arada bütçem seçmiş olduğum ürünlerden zaten bellidir diye düşünüyorum 2K ve biraz üzerinde bir bütçem var.
Bu arada zaten baktığım modelleri belirttim 65inc bir monitör linki neden verdiniz anlayamadım. Ve bu arada bütçem seçmiş olduğum ürünlerden zaten bellidir diye düşünüyorum 2K ve biraz üzerinde bir bütçem var.
Sistemin 2K çözünürlükte almayı düşündüğün monitörün HZ değerini karşılayacak sonucu veriyorsa gayet iyi tercih olur. Hatta biraz altında bile kalsa bile akıcı ve rekabetçi değerler sunuyorsa gelecek için bile tercih edilebilir.
Elimdeki ekran kartı RX580 O kadar yüksek değil ama monitörde FreeSync olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Zaten ileride yeni kart alacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.