Arkadaşlar, şuanda monitör yok 32 inç TV'de oynuyorum bir türlü kare olmuyor. Arkadaşımda da var 37 inç TV o tam ekran yapıyor bende ekran bu halde:
Alt+tab yapınca tam ekrana geçiyor öyle daha kötü oluyor tuşlara dokunmak için baya sağdaki yerlere basmam gerekiyor Nvidia denetim masasında ayarı varmıdır? düzeltemez miyiz?
En ucuz ViewSonic VX2418-P-MHD 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2418-P-MHD 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic VX2418-P-MHD 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2418-P-MHD 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.189,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.189,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam karar size kalmış bende de bu monitör var kronik sorunu fazla , ghosting vs. dediler evet ghosting yok değil ama öyle göze batan bir ghosting hissetmedim.