32 Mbps internetle videolar donuyor

JCaesar

Hectopat
Arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1 aydır var ve sadece bilgisayarda böyle bir sorun oluyor ,internet hızım 32Mbps ama videolarda donma sorunları yaşıyorum. Herhangi bir reklam önleyici uzantısı kullanmıyorum, sadece Volume Master ses artırıcı kullanıyorum ,ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1 aydır var ve sadece bilgisayarda böyle bir sorun oluyor ,internet hızım 32Mbps ama videolarda donma sorunları yaşıyorum. Herhangi bir reklam önleyici uzantısı kullanmıyorum, sadece volume Master ses artırıcı kullanıyorum ,ne yapmam lazım?

Uzantıyla alakası yok modemini resetleyip deneyebilir misin?

Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırma ayarını açıksa kapatın, kapalıysa da açın hocam.
Eğer sorun çözülmezse de tarayıcı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bazen tarayıcı özelinde de yaşanabiliyor bunlar maalesef.

Arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1 aydır var ve sadece bilgisayarda böyle bir sorun oluyor ,internet hızım 32Mbps ama videolarda donma sorunları yaşıyorum. Herhangi bir reklam önleyici uzantısı kullanmıyorum, sadece volume Master ses artırıcı kullanıyorum ,ne yapmam lazım?

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı