32" monitöre uzaklık ne kadar olmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
İnternet kafelerdeki gibi bir masam var ve 32" monitörüm ona sığmıyor. Ona göre yeni bir masa alacağım yemek masası yola idare edemiyorum artık. Sizce kaç CM uzaklık olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran büyüklüğünün yanı sıra çözünürlük değerine göre de değişkenlik gösterecek bir durum. 4K bir monitör ise 60 cm yeterli olur ama Full HD bir monitör ise inç başına düşen piksel yoğunluğu düşük olacağı için bu durumda monitöre olan uzaklığınız daha da artmalı.

İnternet kafelerdeki gibi bir masam var ve 32" monitörüm ona sığmıyor. Ona göre yeni bir masa alacağım yemek masası yola idare edemiyorum artık. Sizce kaç CM uzaklık olmalı?

Bence en iyisi sizin bunu kendinizin belirlemesi olacaktır. İdareten kullandığınız yemek masasındaki monitöre ne kadar uzak olunca sizin için kullanışlı oluyor ? Burada biz kişiden kişiye farklı yorumlar yapabiliriz. En iyisi siz belirleyin derim.

En azından yarım metre olmalı. Oyun mu oynayacaksın o monitörle?
evet oynuyorum da.
Bence en iyisi sizin bunu kendinizin belirlemesi olacaktır. İdareten kullandığınız yemek masasındaki monitöre ne kadar uzak olunca sizin için kullanışlı oluyor ? Burada biz kişiden kişiye farklı yorumlar yapabiliriz. En iyisi siz belirleyin derim.
110 Cm uzaklık çıktı ölçünce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı