3200 ₺ hazır sistem tavsiyesi

Deneme sürümünü ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Deneme süresi bitince ufak kısıtlamalar ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Arkadaşın dediği gibi kısıtlamalar olarak kullanabilirsiniz.
Mesela işletim sistemi olmadan ben bilgisayarı çalsitiramam değil mi?
Çalıştıramazsınız ama deneme sürümü kurabilirsiniz ve deneme sürümü bittikten sonra Windows kopyası olarak kullanabilirsiniz.
 
İşletim sistemi kısaca programları kullanabilmek için gereken arayüzdür. Eğer işletim sistemi yoksa (Freedos) önünüzde sadece bir komut penceresi açık olur kısaca.
 
Ya ben bu işletim sisteminin hala ne olduğunu anlamış değilim bana anlatır mısınız kısaca.
İşletim sistemi bilgisayarı kullanmak için gerekli olan birşey.İşletim sistemi yoksa yani panel ekranındaysan internet araçlarını kullanamassın örneğin;google,microsoft edge vs. oyunları oynayamazsın,hiçbirşey yapamazsın.Ama deneme sürümü kurursan 1 2 haftalığına normal windowsu kullanırsın,deneme sürümü bittiğinde ufak tefek kısıtlamalar ile bilgisayarı kullanırsın.Kısacası işletim sistem olmadan bilgisayarın bir anlamı yok.
 
İşletim sistemi bilgisayarı kullanmak için gerekli olan bir şey. İşletim sistemi yoksa yani panel ekranındaysan internet araçlarını kullanamazsın örneğin; Google, Microsoft Edge vs. oyunları oynayamazsın, hiçbir şey yapamazsın. Ama deneme sürümü kurursan 1 2 haftalığına normal Windows'u kullanırsın, deneme sürümü bittiğinde ufak tefek kısıtlamalar ile bilgisayarı kullanırsın. Kısacası işletim sistem olmadan bilgisayarın bir anlamı yok.

Peki Key almak mantıklı mı?
 

Geri
Yukarı