3200 MHz CL 16 RAM'den 3600 MHz CL 17'e geçince FPS kaybı

gear down mod açıkken 300 küsüratlı birşeyler hatırlıyorum ve command rate 1T idi ondan eminim.
BIOS'un sıfırlanmıştır 2133Mhz'da o değerler olabilir ancak. Command Rate 1 alıp deneyebilir misin?

BIOS'un sıfırlanmıştır 2133Mhz'da o değerler olabilir ancak. Command Rate 1 alıp deneyebilir misin?
hynix çiplerde o oran 500 civarıymış sanırım biraz bakındım. bir res atıp deniyim.

Edit: Mavi ekran yedim bu şekilde.

Amazon'dan almıştım. Satıcı orijinal Kingston'du iade etsem yenisini gönderirler mi acaba?

Son düzenleme:
Manuel zamanlamalar deneyebilirsin sana atayım dene istersen.

3600MHz'da bu ayarları dene. Dram voltajına 1.4 ver.

Eki Görüntüle 1568467

Peki RAM'lerle alakalı bir durum olabilir mi? Yapısal manada. İade etsem kabul olur büyük ihtimalle ama 1100TL'ye başka hangi RAM'i bulabilirim? İade edip geri yeniden mi satın alsam. Kingston müşteri hizmetlerine mail atmalımıyım?

XMP genel olarak garanti edilmiyor zaten. İadeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.

XMP genel olarak garanti edilmiyor zaten. İadeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.
iade yada değişim yapabilirsiniz dedi. değişim seçtim yarın göndericem 2-3 gün içerisinde yeni ürünler size ulaşmış olur dediler. artık 2-3 gün sonra konuyu gene bir canlandırıp etiket atarım size de uygunsa.

@deadfellow değişime giden ramlar daha gelmedi ama anakartın sayfasında şöyle bir bilgi gördüm :

Xmp profili ile çalıştırdığım için sıkıntı çıkmış olabilirmi? Burda xmp ile anakart sadece bu değerleri destekliyor diye anladım ben, doğrumudur?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…