- Makaleler
- 3
F15 BIOS sürümü.Hocam sen Anakartın bir net fotoğrafını at ama sendeki olanı internetten bulma ve bios sürümü kaçtı ?
@JustRedST @Kolsuz İtachi
.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
F15 BIOS sürümü.Hocam sen Anakartın bir net fotoğrafını at ama sendeki olanı internetten bulma ve bios sürümü kaçtı ?
Evet biostan x.m.p.açıyorum. Ramler de aynı.X.M.P Çalışıyor ve değil mi Ramlerin ikiside aynı mı
Allah Allah ya, biraz araştıracağım senin için.Evet biostan x.m.p.açıyorum. Ramler de aynı.
Jumper Yanlış takılınca görüntü vermez, Hocam sen en iyisi X.M.P açarken bize video çek at bakalım nasıl yapıyorsunJumper ekran kartının altında kalmış o yüzden kontrol edemiyor. Ben bildiğim bütün çözümleri yazdım. Bi ekran kartının altında kalan chipstetin ordaki Jumperi kontrol etmek kaldı. Bazen Jumper yanlış takılıyor ondan kaynaklanıyor.
Tamam video çekip atacağım.Jumper Yanlış takılınca görüntü vermez, Hocam sen en iyisi X.M.P açarken bize video çek at bakalım nasıl yapıyorsun
Ram hızını nasıl kendim gireceğim biraz daha açar mısınız?F9 Default Yap, Ram hızlarını elle gir F10 Yapıp çık
yeni profil oluşturRam hızını nasıl kendim gireceğim biraz daha açar mısınız?
Frekansları ayarla pc yeniden başlatınca tekrar Bios'a giryeni profil oluştur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.