hix7
Hectopat
İnternetten baktım yine her yerde 3600MHz yazıyor 2933MHz desteklediğini nerde gördünüz?Eğer baktığım anakart ise 2933 MHz destekliyor anakartınız.
XMP açmadan yapamazsiniz ama maalesef.
İnternetten baktım yine her yerde 3600MHz yazıyor 2933MHz desteklediğini nerde gördünüz?Eğer baktığım anakart ise 2933 MHz destekliyor anakartınız.
XMP açmadan yapamazsiniz ama maalesef.
3600 MHz diye biliyorum ama.
İnternetten baktım yine her yerde 3600MHz yazıyor 2933MHz desteklediğini nerede gördünüz?
Hayır XMP ayarını aktif etmiştim herhalde profile 1 deyipTamam yanlış anakarta bakmışım ben sizin dediğiniz doğrudur XMP ayarı Intel'de var AMD'de dohcp diye biliyorum dohcpyi açıp oradan MHz'yi 3200 yaptınız değil mi?
![]()
Bilgisayar Bileşen :: Anakart :: GIGABYTE B450M-H AMD AM4 DDR4 MICRO-ATX ANAKART
Anakart BoyutuMicro ATXBluetoothYokChipsetAMD B450COM PortBelirtilmemişDahili Ekran KartıYokDisplayPortYokDVI ÇıkışıYokGeliştirilmiş TeknolojilerSmartBackupHDMI ÇıkışıVarİşlemci Soket TipiSoket AM4M 2 Slotu1 AdetOptik Ses ÇıkışıYokOverclock Hız Aşırtma VarParalelelmacik.com
Hayır XMP ayarını aktif etmiştim herhalde profile 1 deyip.
Arkadaşın attığı videoda da xmp ayarından yapıyor.Nasıl öyle bir şey olması imkansız o Intel'de XMP AMD'de dohcp dohcpyi etkinleştirmeniz lazım.
Arkadaşın attığı videoda da XMP ayarından yapıyor.
Arkadaşın attığı videoda da XMP ayarından yapıyor.
Hocam baktım fakat yok öyle bir şeyİşlemcisi Intel'dir.
Hocam BIOS'ta D.O.H.C.p diye bir şey yok mu kontrol eder misiniz?
Hocam baktım fakat yok öyle bir şey
Hocam başlıkta da yazdığı gibi açınca monitöre ekran gelmiyor bios pilini çıkarıp takmam gerekiyor düzelmesi için.Hocam XMP'yi açar mısınız attığınız resimdeki yerden.
1064 olarak görüyorsunuz ama 2 katı çalışıyor. İşlemci ne bir de anakart söylerseniz yardımcı olabilirim.
Nasıl öyle bir şey olması imkansız o Intel'de XMP AMD'de dohcp dohcpyi etkinleştirmeniz lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.