Çözüldü 3200 MT/s nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Laptopumda böyle bir şey yazıyor. Yeni RAM alacaktım. Nedir bu 3200 MT/s? 3200 MHz ile aynı mı?

Dosya Ekleri

• image-2.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 228
Teşekkür ederim bir de yeni konu açmayayım dedim.

Bu altta attığım resimde gerçek saat ve etkin saat ne anlama geliyor? Yeni RAM alırken hangisini baz almalıyım.

RAM alirken farkli değerlere de bakmak lazım, konuyla ilgili aylik limitinize ulastiysaniz etiketleyin, oradan yardimci olayim. CPU-Z değerlerini paylasın.

RAM alirken farkli değerlere de bakmak lazım, konuyla ilgili aylik limitinize ulastiysaniz etiketleyin, oradan yardimci olayim. CPU-Z değerlerini paylasın.

Öneri aylık limite ulaştım evet. CPU-Z-Z değerlerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca AIDA64 değerlerini de bırakıyorum.

Çok bir bilgim yok bana bir RAM önerirseniz sevinirim 8 GB olan.

Dosya Ekleri

• image-1.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 211
  • image.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 161
  • image-3.png
    9 KB · Görüntüleme: 183
Aynı ram fakat CL 16 diyor. Bende CPU-z ve AIDA64'de CL22 yazıyor.

https://www.amazon.com.tr/Kingston-...s=kingston+8gb+ddr4+ram&qid=1724334004&sr=8-1 Ben bunu almayı planlıyodum uyumlu olur mu?

Attigin RAM de olur, SO-DIMM RAM'de 3200 MHz CL 16 cok zor bir durum, zaten kod aynı. Yanlış yazılmış o.
Teşekkür ederim 4 gündür uğraşıyorum 3 konu açtım bunun sayesinde. Bence de yanlış yazılmış.

Kingston almayı planlıyorum daha hızlı diye. Aslında farketmez ama satıcı bulamadım, Amazon daha güvenilir geldi. MHz değerleri aynı zaten, CL değerleri de aynı. Dual channel çalışır umarım.

Rica ederim, Kingston ne acıdan hızlı onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…