hogwartscanavarı
Decapat
Teşekkür ederim bir de yeni konu açmayayım dedim.
Windows ismini değiştirmiş, 3200 MHz'i belirtiyor yani.
Teşekkür ederim bir de yeni konu açmayayım dedim.
Bu altta attığım resimde gerçek saat ve etkin saat ne anlama geliyor? Yeni RAM alırken hangisini baz almalıyım.
RAM alirken farkli değerlere de bakmak lazım, konuyla ilgili aylik limitinize ulastiysaniz etiketleyin, oradan yardimci olayim. CPU-Z değerlerini paylasın.
Aynı ram fakat CL 16 diyor. Bende CPU-z ve AIDA64'de CL22 yazıyor.![]()
Skhynix 8 GB 3200 MHz CL16 HMAA1GS6CJR6N-XN DDR4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Skhynix 8 GB 3200 MHz CL16 HMAA1GS6CJR6N-XN DDR4 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Skhynix 8 GB 3200 MHz CL16 HMAA1GS6CJR6N-XN DDR4 Ram özelliklerini incele, 742,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı RAM fakat CL 16 diyor. Bende CPU-Z ve AIDA64'te CL22 yazıyor.
https://www.amazon.com.tr/Kingston-...s=kingston+8gb+ddr4+ram&qid=1724334004&sr=8-1 Ben bunu almayı planlıyordum uyumlu olur mu?
Teşekkür ederim 4 gündür uğraşıyorum 3 konu açtım bunun sayesinde. Bence de yanlış yazılmış.Attigin RAM de olur, SO-DIMM RAM'de 3200 MHz CL 16 cok zor bir durum, zaten kod aynı. Yanlış yazılmış o.
Teşekkür ederim 4 gündür uğraşıyorum 3 konu açtım bunun sayesinde. Bence de yanlış yazılmış.
Kingston almayı planlıyorum daha hızlı diye. Aslında fark etmez ama satıcı bulamadım, Amazon daha güvenilir geldi. MHz değerleri aynı zaten, CL değerleri de aynı. Dual channel çalışır umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.