3200₺ RTX 2070S sisteme monitör önerisi

KaanYalazer

Hectopat
Günaydın arkadaşlar. Daha öncesinde toplamak istediğim bir sistem hakkında konu açmıştım. Aklımdaki sistemi topladım. Geri sadece monitör kaldı. Öncelikle sistemimi paylaşayım.
AMD Ryzen 5 3600X.
MSI B450 Tomahawk Max.
G.Skill triend Z (8x2) 3200MHz CL16.
Gigabyte RTX 2070 Super Windforce.
Adata XPG SX8200 PRO M.2 512 GB.
Cooler Master Masterbox TD500.
Thermaltake Smart RGB 700W 80+

Sistemim bu şekilde. Daha önce laptop kullanıyordum anlayacağınız ekran bayağı küçüktü. Şu an 24Inc 1080P mi alsam 27Inc 2K mı alsam karar veremedim açıkcası. Her türlü oyunu oynuyorum. Bütçem 3200 TL daha fazla aşabiliceğimi sanmıyorum ama biraz zorlarım. Almayı düşündüğüm monitör bu AOC CQ27G2U. Monitör hakkında bilgi verirseniz ya da başka monitörleri tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemin hakkını 2K 144HZ'de verebileceğinizi düşünüyorum.
Biri 32, diğeri 27 inch.
Bu da bayağı kalitelidir gerek renk gerek malzeme olarak.

2070S kullanıyorsanız 1080p önermem şahsen. Rekabetçi çoğu oyunda 2K’da bile 144hz verebilecek bir kart. Önerim LG 27GL850-B olur ama indirim olduğunda, indirimsiz hali bütçenizin üzerinde. Bulabilseniz Asus VG27AQ daha iyi bile olur ama hiçbir yerde yok, olanlar da pahalı satıyorlar.

Kesinlike MSI Optix MAG271CQR WQHD 27'' 144 Hz 1 MS öneririm bu fiyat bandına. Tek dezavantajı sağa sola dönmemesi. Sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa bu durum incelemenizde fayda var.

Hepinize çok teşekkür ederim. Sistemle beraber monitörü bugün almaya gidiyorum. Bu sistemden sonra bütcem 3000 lirayı geçemedi. Tercihimi Aoc CQ27G2U'dan yana kullandım. İsteyen olursa monitör hakkında fikirlerimi yazabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı