- Makaleler
- 9
Merhaba arkadaşlar, aranızda eminim ki benim kadar kararsız bir insan yoktur. Daha önce onca konu açmama rağmen git-geller yaşadım ve bu güne kadar geldim. En son laptop alacağım demiştim, onu da almadım. Benim de sınırım varmış, artık son kararı toplama olarak verdim. Babamla konuştum, tamam dedi. Bir sıkıntı olmazsa, nasipse, yarın alıyoruz sistemi, Bursa Vatan mağazasına gidip alacağım, ancak şöyle bir durum var, taksitle alacağımız için, kart lazım, babam ise bankalara güvenmiyor, (Bence en iyisini yapıyor.) kartı yok, Bu akşam amcama soracağız varsa onun kartından çekeceğiz, Eğer onun kartı yoksa başka kişilere yöneleceğimiz için alım süresi uzayabilir. Alır almaz direk incelemesini yapacağım sistemin ve Dreamsparktan almış olduğum Windows'u kuracağım.
Sadede gelirsek, çok büyük ihtimalle yarın alınacak olmak üzere 3.200TL'lik bir sistem topluyorum. Şöyle birşey yaptım, monitör olarak 49"lik imzamdaki tvyi kullanacağım, Daha sonraları VX239H almak gibi bir düşüncem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. AMD-Sapphire-Zotac önermeyin lütfen. GTX 970 sığdırmaya da uğraşmazsanız sevinirim, dengeli bir sistem olsun istiyorum. Benim topladığım şu şekilde;
Not: Kasa olarak Corsair 100R düşünüyorum, özellikle kasada çok kararsızım, 200-250 TL'yi geçmeyen önerilerinizi beklerim. Alırsam bunu sistemden ayrı olarak Inventus'tan alacağım.
Sadede gelirsek, çok büyük ihtimalle yarın alınacak olmak üzere 3.200TL'lik bir sistem topluyorum. Şöyle birşey yaptım, monitör olarak 49"lik imzamdaki tvyi kullanacağım, Daha sonraları VX239H almak gibi bir düşüncem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. AMD-Sapphire-Zotac önermeyin lütfen. GTX 970 sığdırmaya da uğraşmazsanız sevinirim, dengeli bir sistem olsun istiyorum. Benim topladığım şu şekilde;
Not: Kasa olarak Corsair 100R düşünüyorum, özellikle kasada çok kararsızım, 200-250 TL'yi geçmeyen önerilerinizi beklerim. Alırsam bunu sistemden ayrı olarak Inventus'tan alacağım.