3200 TL - GTX 960 Sistem Toplama

Teşekkür ederim yorumlarınız için.
@Msy biliyorum, o kadar önemli bir detay değil o. :)
@Formidable Neden tatmin etmez ? Ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, 1080p için gayet yeterli olduğu da malum.
@a.freak Aynı şekilde düşünüyorum. :)
@PowerBoost Önerin için teşekkür ederim, şeklini pek beğenmedim. :/

@Meschea Dün, ufak telefon olduğundan resimlere bakamamıştım. Şimdi inceledim, ancak bence çok dengesiz bir sistem olmuş. Ekran kartına parayı verelim derken diğer parçaların hepsinden kısılmış, işte ben bunu gerçekten istemiyorum. Ayrıca dediğim gibi, ben Nvidia'cıyım, 10 senedir kullandığımdan elim AMD'yi almaya gitmez yanı. Yine de önerin için teşekkür ederim. :)

Anakartı z serisi alırsan overclock yapabilirsin .Yeni bios güncellemeleri ile k olmayan işlemciler yani skylake işlemcilere overclock yapılabiliyor.

Sağol önerin için, güzel bir kasa fakat Z11 Neo'yu tercih ederdim doğrusu, şimdi de aklımda Corsair 100R var. Bakalım ne olacak. :)

Arkadaşlar dün amcamın işi çıktı yazdığım gibi, konuşamadık. Babam heyecanımı bildiği için, "Gel biz gidelim, alıcı gözü ile bi' bakalım, toplattırır, ödeme seçeneklerine bir bakarız." dedi. 12-1 gibi gideceğiz Vatan'a bütün parçaları bi' toplayacağız, fiyat farkı vs. oluşuyor mu diye kontrol edeceğiz. Eğer kartı bulamazsak da satın alma işi haftaya kalacak.

Vatan'a gittik. H170 Gaming M3 kalmamış, B150'ye yöneldik. Kasa olarak Corsair 100R istiyordum, babam almışken hepsini burdan al, bi' daha uğraştırma dedi. Corsair Carbide Champ Spec-02 modelini beğendim, onun da içinde benin alacağım VS550'nin üstü olan VS650 varmış, mecburen olsun dedik. Sistemi ayarladık, ödemeye geçicez ki HSBC kartına taksit yokmuş, tek çekimlik kadar da durum yok, mecburen daha sonraya kaldı, parçaların çıktısını aldık. Parçalar da nasipse bu hafta içinde satın alınacak.
SSD de HyperX Fury ile Samsung arasında kaldım, almadan onu da sorayım, hangisi iyidir ?

IMAG0221(1).jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı