3200 TL - GTX 960 Sistem Toplama

@Carlzberg ileride SLI yapmayacak olsam bu iki seçenek arasından B150A Gaming Pro'yu seçerdim. Fakat SLI düşünüyorsanız H170 Gaming M3 daha mantıklı olacaktır. Eğer bütçeniz yeterli ise H170 Gaming M3 ve B150A Gaming Pro arasındaki özelliklerin ikisini bir arada barındırabilen MSI Türkiye(H170A Gaming Pro) anakartını tercih ederdim.

Aralarındaki fiyat farkı için aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz.

MSI H170A Gaming Pro: MSI H170A GAMING PRO DDR4 DVI HDMI GLAN SATA EXPRESS SATA3 USB3.1

MSI B150A Gaming Pro: MSI B150A GAMING PRO DDR4 2133MHz S+V+GL 1151
H170 Gaming M3 veya H170A Gaming PRO SLI desteklemiyor. Neye dayanarak SLI destekliyor dediniz?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 172
Z170A Gaming M3 SLI destekliyor değil mi ? Anakartım o.
Ileride lisans isteyeceğini hiç sanmıyorum. Elimde 3-4 senelik bi' kutulu Windows 7 Pro vardı. Onun kodunun da geçerli olduğunu söyledi @Adion sağolsun. Bunu söylemese ben 8.1 kuracaktım. Duyunca hemen 10 yükledim. Denedim kodu ve hakikaten oldu, şu an "Bilgisayarım"a sağ tıklayınca Windows etkinleştirildi diyor. Telefonumun internetini PC'ye bağlayıp kontrol ettim bir değişiklik yoktu. Şükür sorunsuz atlattık. BF4 kurdum (orjinal). Birazdan da Crysis 3 kuracağım (maalesef bu korsan) ve ultrada testleri kaydedeceğim. MSI'nin FPS göstericisini offline olarak nasıl açıyoruz, tarif eder misiniz ?
En geç birkaç haftaya inceleme yapacağım, detaylı şekilde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı