3200 TL Intel i5 6500 R9 380X Sistem Toplama

3200 TL Bütçeli Sisteme Puanınız Kaç?

  • 5

  • 4

  • 3

  • 2

  • 1


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Demir5535

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önümüzdeki ayın 15'inde Vatan'dan toplayıp montajlatacağım. Neden Vatan derseniz çok iyi servisi var, bütün parçaları oradan aldığım takdirde herhangi bir sorunda kasadaki parçaların değişimi dahil yapılabiliyor, bu konuda sıkıntı yok tanıdık var içeride. :) Kesin Vatan'dan toplayacağım, son rütuşları yaptım sistemde. Umarım beğenirsiniz, eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Tabii ki Vatan biraz pahalı.

Bir de monitör önermenizi isteyeceğim 500-1200 TL arası bütçem var. 1 MS tepkime süresi şart. Viewsonic önermemenizi rica ediyorum, beğenmiyorum o marka monitörleri. Her ne kadar bazıları AMD Freesync teknolojisi barındırsa da. :)
Felaket Sistem.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan iyidir evet bende tüm parçalarımı Vatandan aldım :) Biraz daha beklersen ekran kartı fiyatları biraz daha düşer önümüzdeki ay.15 inde düşer mi ? Pek bilmiyorum :) ama beklemekte fayda var
 
arkadaşlar bu sistem nasıl
İşlemci OC destekli olmadığı için o anakartı aldığında i5 6600k alman daha mantıklı olabilir ayrıca ram koymayı unutmuşsun ve bu kadar şık ekipmanları böyle bir kasaya koymak hoş değil bence :) ve de 6600 alıyorsun stok soğutucusu olduğu için ek bir soğutucuya ihtiyaç yok .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı