3200 TL Laptop Önerisi

Bende plastik kasa kullanıyorum. Kasanın üzerine kimse çıkmıyor sonuçta her iki cihazda yere düştüğünde hasar görebilir yada bir darbe aldığında. Kasası söylediğiniz kadar kötü değil incelemelerinde uygulanan kuvvet aşırı olduğu için esnemesi gayet normal. Metal kasalar bile rahatlıkla esniyor kuvvet uygulandığında.
 
Kullanan Youtube kanallarına sorduğumda esneme olmadığını söylüyorlar klavye kısmında. O incelemede gerçekten bir tuhaflık var kullanılan cihazda. Başka incelemelerde o esnemeyi göremedim.
 
Lütfen marka sevdasını bir kenara bırakıp şöyle düşünelim mercedes 1.6 motor 110 beygir bir yanda hyundai 2.0 motor 190 beygir şimdi burda bir seçim yapsanız mercedes mi hyundai mi mercedes dediğinizi duyar gibiyim dell özellikleri iyi olabilir ama uzun ömürlü değil ki Recep hocamızın msi örneğine bakılacak olursa msi belki özellik az (bence gayet yeter gta 5 için) fakat ömürlük pc birde lütfen şu cahilliği bırakın bir kenara Allah çarpar derken siz günah meleğimisiniz ???

Marka sevdası değil sadece Dell iyi bir marka Türkiye'de tanınmıyor oluşu onu MSI'dan kötü yapmaz. Allah çarpar dediğimiz günlük hayatta kullandığımız deyimdir ilahi boyutunu düşünmek komik.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı