3200 TL Monitör Dahil Bilgisayar Toplama

Okasaki

Decapat
Merhabalar, oyun oynamak amaçlı bilgisayar toplayacağım. Elimde birkaç parça var. Bunun dışında kalan parçalarla monitörlü güzel bir bilgisayar toplarsanız sevinirim.
Elimdeki parçalar:
Sapphire RX 580 4 GB
Thermaltake Smart RGB 500watt
Gskill Aegis 8GB DDR4 2133Mhz

Ryzen 5 2600 1250 tl
Asus prime b450m-k 590 tl
Wd blue 1tb 7200rpm 310 tl
Aoc ya da acer 1ms 75hz monitörler 700-800 tl bulabilirsin sitelerin kampanyaları var
Hiper harmony 3 mavi ledli kasa 250 tl
Monitörü 800 hesaplarsak tam 3200tl ediyor. Ama benim önerim 70tl daha fazla verip hdd yerine 480gb james donkey ssd alman
Yazdığım ürünleri incehesap.com'dan bulabirsin. Acer 1ms 75hz 700tl monitör ise teknobiyotik.com'dan.

Bütceni 150 250 TL kadar arttırabilirsen çok iyi olur özellikle monitörü al

@Wakabayashi Genzo 'in önerdiği sistemi alabilirsin, dediğim değişiklikleri yaparak.
Hocam 250-300 TL civarında kasa ve yine o fiyat aralığında M.2 SSD önerebilir misiniz?
Kasa konusunda yardımcı olamam maalesef, üst düzey işleriniz yoksa M.2 SSD'ye de gerek yok. O yüzden tavsiye etmiyorum.
benim topladığım sistem nasıl beyler
Benim topladım sistem nasıl.
Hali hazırda RAM'i bulunmakta, ve 2 TB HDD'ye de gerek yok müzik, edit tarzı işleri yoksa.

@Wakabayashi Genzo 'in önerdiği sistemi alabilirsin, dediğim değişiklikleri yaparak.

Kasa konusunda yardımcı olamam maalesef, üst düzey işleriniz yoksa M.2 SSD'ye de gerek yok. O yüzden tavsiye etmiyorum.

Hali hazırda RAM'i bulunmakta, ve 2 TB HDD'ye de gerek yok müzik, edit tarzı işleri yoksa.
Evet ama 1 TB fiyatına 2 TB aldım ondan RAM 16 olsun diye ekledim.

Sadece oyun amaçlı olacaksa Ryzen 5 2600, B450 ikilisi yerine İ5 9400F, B360 ikilisini tercih edin derim. 250-300 arası kasa olarak Dark N5, Zalman N2, CMT110A, Xigmatek Frontlier önerebilirim. M2 SSD olarak yüksek hız istiyorsanız düşük bütçede Adata X serisine bakın ya da düz M2 için WD Blue alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı