3200 TL Oyun PC Toplama

Arttirim tabi biraz daha uzun gitsin isterim sistem. Birsey sormak istiyorum. I5 6400 r9 380x le darbogaz olurmu ? Ve 4gb modelleri oneriyolar nedersiniz?
Skylake serisi işlemciler yeni mimariyle çıkmıştır piyasaya. Kesinlikle darboğaz yapmaz. Gtx 980Ti bile taksanız yapmaz.

Alacağınız monitör hakkında yorum yapacağım, 5 ms tepkime süresi az gibi gözükse de GTX 960 ekran kartı ayarında bir PC için çok yüksek bir değerdir. Muhtemelen oyun amaçlı bir PC topluyorsunuz. Genelde çoğu insanın algısına yerleşmiş bir kanıdır, " parçalar iyi olsunda görüntü sorun olmaz ". Amacınız oyuncu bilgisayarı toplamaksa kesinlikle 1-2ms tepkimeli ve 144hz yenileme hızına sahip monitörlere yönelmeniz gerekir. AOC' nin hoş modelleri var. Özetle monitör deyip geçmeyin, gözünüzü mutlu edin. (y);)

Skylake islemcilerde stok sogutucu yokmu ve sizin yorumlariniza bakiyorum. Cogu konuda bilgi sahibisiniz bir sorum olacak. Gtx 960mi r9 380mi daha iyidir?

R9 380 sadece FPS konusunda öndedir. Fakat kalite, yazılım desteği, teknoloji ve uygulama gibi olaylarından dolayı NVIDIA taraftarıyım. 3-5FPS için NVIDIA gibi bir nimetten ben olsam vazgeçmem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı