3200 TL Oyuncu Sistemi Toplama Rehberi

sMico787

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar hepinize selam. Bugün sizlere 3200-3300 TL arası bir oyuncu sistemi toplayacağım. Bu oyuncu sistemini toplarken baya bir üzerinde araştırma yaptım ve bu fiyata en iyi oyuncu bilgisayarını toplamaya çalıştım. Şimdiden teşekkürler.

Sistem Özellikleri:
Evet arkadaşlar umarım topladığım sistemi beğenmişsinizdir. Eğer hatam varsa affola. Sorularınız var ise yorum bırakmayı unutmayın.

Bu arada ekran kartı için aklınızda bir sürü soru kalmıştır ''Neden AMD?'' diye. Fakat GTX 960'tan bile çok daha üstün bir ekran kartı. Bundan emin olabilirsiniz. Hatta aşağıda paylaştığım videodan da ''GTX 960 vs R9 380X'' benchmark testlerini görebilirsiniz. İyi günler. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim topladığım sisteme bakabilirsiniz. Everest markaya pek bulaşmayın derim benim pek bilgim yok fakat önermiyorlar yani. Gtx 970 li bir sistem oldu yazılıma önem veriyorsanız gerçekten güzel bir sistem r9 390 la arasında pek bi fark yok biri nvidia biri amd yazılım bakımından nvida üstün. Teknolojileriyle olsun oyunlarla uyumluluğu olsun güzel bir ekran kartı. Saygılarımla.
 

Dosya Ekleri

  • 3200.png
    3200.png
    87,7 KB · Görüntüleme: 340
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı