SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2018 #21 rtakak dedi: Bazı sitelerde elbet olur. Bence burda dediklerimizi sen unut. Bilgisayarı almadan 2 hafta önce konu aç. Mağlum her şey değişiyor. Ayrıca yaza bırakacaksan Gtx 11xx serisi çıkıyor. Onları da değerlendiririz. Genişletmek için tıkla... Sistemi almama 16 gün kaldı. 16 gün geçince her an alabilirim. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum bu süre zarfında.
rtakak dedi: Bazı sitelerde elbet olur. Bence burda dediklerimizi sen unut. Bilgisayarı almadan 2 hafta önce konu aç. Mağlum her şey değişiyor. Ayrıca yaza bırakacaksan Gtx 11xx serisi çıkıyor. Onları da değerlendiririz. Genişletmek için tıkla... Sistemi almama 16 gün kaldı. 16 gün geçince her an alabilirim. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum bu süre zarfında.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Mayıs 2018 #22 SirYakup dedi: Sistemi almama 16 gün kaldı. 16 gün geçince her an alabilirim. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum bu süre zarfında. Genişletmek için tıkla... Yazın dediğinden daha ileri bir tarih sanmıştım. 16 günde değişmez evet.
SirYakup dedi: Sistemi almama 16 gün kaldı. 16 gün geçince her an alabilirim. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum bu süre zarfında. Genişletmek için tıkla... Yazın dediğinden daha ileri bir tarih sanmıştım. 16 günde değişmez evet.