Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 10 Ocak 2021 #31 PUAHAHAHAHAHAHAHAHA
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #32 GameGaraj'daki sistem ve bir monitör bulumaya çalışacağım bütçemi artırıp herkese teşekkür ederim bu arada GameGaraj ne kadar güvenli.
GameGaraj'daki sistem ve bir monitör bulumaya çalışacağım bütçemi artırıp herkese teşekkür ederim bu arada GameGaraj ne kadar güvenli.
firamhte Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 568 Yer Gamepower'ın Fabrikasında Power Supply Üretiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #33 noStres dedi: Kusra bakma dostum sistemin özelliklerinde i5. kaç nesil olduğuna bakmamışım ama GT 730 idare eder bir kart. APU sistemler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kendiniz toplasanız ekran kartının borularına kadar her şeye bakarsınız
noStres dedi: Kusra bakma dostum sistemin özelliklerinde i5. kaç nesil olduğuna bakmamışım ama GT 730 idare eder bir kart. APU sistemler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kendiniz toplasanız ekran kartının borularına kadar her şeye bakarsınız
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 10 Ocak 2021 #34 Yunus mrk dedi: GameGaraj'daki sistem ve bir monitör bulumaya çalışacağım bütçemi artırıp herkese teşekkür ederim bu arada GameGaraj ne kadar güvenli. Genişletmek için tıkla... ASUS'un kini al derim bence.
Yunus mrk dedi: GameGaraj'daki sistem ve bir monitör bulumaya çalışacağım bütçemi artırıp herkese teşekkür ederim bu arada GameGaraj ne kadar güvenli. Genişletmek için tıkla... ASUS'un kini al derim bence.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.300 Makaleler 5 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #35 noStres dedi: Kusra bakma dostum. Sistemin özelliklerinde i5. kaçıncı nesil olduğuna bakmamışım. GT 730 idare eder bir kart. APU sistemler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
noStres dedi: Kusra bakma dostum. Sistemin özelliklerinde i5. kaçıncı nesil olduğuna bakmamışım. GT 730 idare eder bir kart. APU sistemler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 10 Ocak 2021 #36 firamhte dedi: Kendiniz toplasanız ekran kartının borularına kadar her şeye bakarsınız Genişletmek için tıkla... Kanka 730'a iyi dedi bence zorlama sal yaşasın o alis harikalar diyarında.
firamhte dedi: Kendiniz toplasanız ekran kartının borularına kadar her şeye bakarsınız Genişletmek için tıkla... Kanka 730'a iyi dedi bence zorlama sal yaşasın o alis harikalar diyarında.
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #37 GT 730 dünyanın en berbat ekran kartı. Benim 9600GT bile bide ondan iyiydi. 9600GT 2008 kartı birde.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.300 Makaleler 5 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #38 Yunus mrk dedi: GameGaraj ne kadar güvenli? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir. Kendisi EXA bilgisayarın alt markası. Ben kendi sistemimi EXA üzerinden toplamıştım.
Yunus mrk dedi: GameGaraj ne kadar güvenli? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir. Kendisi EXA bilgisayarın alt markası. Ben kendi sistemimi EXA üzerinden toplamıştım.
noStres Decapat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 103 10 Ocak 2021 #39 Criesley dedi: Kanka 730'a iyi dedi bence zorlama sal yaşasın o alis harikalar diyarında. Genişletmek için tıkla... Bak 730 idare eder dedim yeni nesil oyunları oynatmaz ama zula gibi bir oyunu oynatır.
Criesley dedi: Kanka 730'a iyi dedi bence zorlama sal yaşasın o alis harikalar diyarında. Genişletmek için tıkla... Bak 730 idare eder dedim yeni nesil oyunları oynatmaz ama zula gibi bir oyunu oynatır.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #40 Criesley dedi: ASUS'un kini al derim bence. Genişletmek için tıkla... 1 Ms niye olani mi 60 Hz olmasi hoşuma gitmedi bütçemi artırıp bakacağım bir daha.
Criesley dedi: ASUS'un kini al derim bence. Genişletmek için tıkla... 1 Ms niye olani mi 60 Hz olmasi hoşuma gitmedi bütçemi artırıp bakacağım bir daha.