f3turan
Hectopat
Daha fazla
Ben APU bir sistem toplamak istedim. Çünkü şu an ki bütçenize en uygun olanı bana kalırsa 3400G tabanlı bir sistem toplamak.
www.akakce.com
www.akakce.com
G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 ADET)
www.akakce.com
www.akakce.com
Hepsini Akakçe'den topladım. Fakat kasa, Akakçe'de incehesap fiyatına yoktu. Bende kasayı incehesaptan ekliyorum.
www.incehesap.com
2988.48 TL tuttu. Artık kalan paraya işlemci soğutucusu alırsınız gerekirse. Tabi karar sizin. İsterseniz sistem parçalarını da değiştirebilirsiniz. Benim önerim eğer istiyorsanız SSD'yi kesinlikle samsung 860 evo ile değiştirin. Fark gözle görülecek kadar büyük.
Onun dışında isterseniz güç kaynağını highpower marka seçebilirsiniz. Kasa olarakta uygun fiyata bulursanız zalman n3 öneririm.

AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Kingston 240 GB HyperX Fury 3D KC-S44240-6F 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 240 GB HyperX Fury 3D KC-S44240-6F 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Onun dışında isterseniz güç kaynağını highpower marka seçebilirsiniz. Kasa olarakta uygun fiyata bulursanız zalman n3 öneririm.