Hocam ben bu kasa ve cpu'yu tavsiye ederim çünkü işlemcinin iyi olması önemli. Performans daha iyi olacaktır. Bu kombinasyonla 4tl fark oluyor. Ama kasayı çok sevmişsinizdir falan orasını bilemiyorum. Sadece performansı düşünerek tavsiye ettim. Uyumluluk sorununuz yok.
Ben bu sistemi öneriyorum.
Bellek neden tek modül dersen tercih ettiğim anakartta 2 adet ram slotu var ileride 16gb yapacağında aynısından alıp bir tane daha takarsın.
Beyler hepinizden allah razı olsun.Çok yardımcı oldunuz verdiğiniz tavsiyelerden ötürü işlemciyi fx8320 le deiştiricem anakarta dokunmak istemiyorum gamekiller özelliği vs den dolayı ssd tavsiye etmişsiniz onu alabilmem için işlemciyle anakarttan kısmam gerekicek ki onlar ana parçalar olduğu için ssdiyi sonra alırım diye düşündüm.
Beyler hepinizden allah razı olsun.Çok yardımcı oldunuz verdiğiniz tavsiyelerden ötürü işlemciyi fx8320 le deiştiricem anakarta dokunmak istemiyorum gamekiller özelliği vs den dolayı ssd tavsiye etmişsiniz onu alabilmem için işlemciyle anakarttan kısmam gerekicek ki onlar ana parçalar olduğu için ssdiyi sonra alırım diye düşündüm.