3200 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Daha fazla  
Ekran Alıntısı.JPG

Bütçeme göre bunları seçtim. Anakart vb. uyumluluk sorunu olur mu ? Sonuçta bir kere alacağım :D Ne olur yardım edin (mönitör dahil 3200 resme sığmadı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler hepinizden allah razı olsun.Çok yardımcı oldunuz verdiğiniz tavsiyelerden ötürü işlemciyi fx8320 le deiştiricem anakarta dokunmak istemiyorum gamekiller özelliği vs den dolayı ssd tavsiye etmişsiniz onu alabilmem için işlemciyle anakarttan kısmam gerekicek ki onlar ana parçalar olduğu için ssdiyi sonra alırım diye düşündüm.

Beyler hepinizden allah razı olsun.Çok yardımcı oldunuz verdiğiniz tavsiyelerden ötürü işlemciyi fx8320 le deiştiricem anakarta dokunmak istemiyorum gamekiller özelliği vs den dolayı ssd tavsiye etmişsiniz onu alabilmem için işlemciyle anakarttan kısmam gerekicek ki onlar ana parçalar olduğu için ssdiyi sonra alırım diye düşündüm.
Bence de ssd'yi sonra alın ssd için işlemciden veya anakarttan kısarsanız yanlış olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı