3200 TL'ye Güç kaynağı önerisi

Bir garip yolcu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dostlar, Vatan Bilgisayar'dan bir PSU alacağım şu an gece indiriminden faydalanıp almayı düşünüyorum, bütçem indirimli fiyatlı olarak 3200TL Max. Önerebileceğiniz o fiyat bandında hangi PSU'lardı? İleriye dönük olursa sevinirim.
Aktif sistemim.
Ryzen 5 5500.
GTX750.
250W PSU.
İlerleyen günlerde RX7700 XT almayı düşünüyorum ona göre bir PSU olursa sevinirim.
Modüler olursa da kafamda şu model var nasıl?

Bir de modüler PSU da güç kabloları çıkıyorum?

Son düzenleme:
Herkese merhaba, dostlar, Vatan Bilgisayar'dan bir PSU alacağım şu an gece indiriminden faydalanıp almayı düşünüyorum, bütçem indirimli fiyatlı olarak 3200TL Max. Önerebileceğiniz o fiyat bandında hangi PSU'lardı? İleriye dönük olursa sevinirim.
Aktif sistemim.
Ryzen 5 5500.
GTX750.
250W PSU.
İlerleyen günlerde RX7700 XT almayı düşünüyorum ona göre bir PSU olursa sevinirim.

Dediğin fiyatlara iniyorsa attığını alabilirsin

Aktif sistemim.
Ryzen 5 5500.
GTX750.
250W PSU.

Powerboost alınmaz. CS'de C4 niyetine koyarsın.

Vatan indirimi diyorsun ama başka yerlerde daha uygun fiyatlar var! Tek bir yere odaklanma!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı