Bir garip yolcu
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba, dostlar, Vatan Bilgisayar'dan bir PSU alacağım şu an gece indiriminden faydalanıp almayı düşünüyorum, bütçem indirimli fiyatlı olarak 3200TL Max. Önerebileceğiniz o fiyat bandında hangi PSU'lardı? İleriye dönük olursa sevinirim.
Aktif sistemim.
Ryzen 5 5500.
GTX750.
250W PSU.
İlerleyen günlerde RX7700 XT almayı düşünüyorum ona göre bir PSU olursa sevinirim.
Modüler olursa da kafamda şu model var nasıl?
Bir de modüler PSU da güç kabloları çıkıyorum?
Aktif sistemim.
Ryzen 5 5500.
GTX750.
250W PSU.
İlerleyen günlerde RX7700 XT almayı düşünüyorum ona göre bir PSU olursa sevinirim.
Modüler olursa da kafamda şu model var nasıl?
POWERBOOST WARRIOR 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST WARRIOR 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bir de modüler PSU da güç kabloları çıkıyorum?POWERBOOST WARRIOR 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme: