https://www.amazon.com.tr/Corsair-V...d=1658828246&sprefix=16+gb+ram,aps,135&sr=8-61.356 TL'ye bunu alabilirsin ben memnunum:
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ben sadece öneride bulundum, fiyatı karşıdaki düşünsün.En ucuz siteden bulmasını bilmeyen arkadaş beğenmedim atıyor, ilginç.
O sitede Amazon ürünlerini göremiyoruz, bulduğum sitede daha uyguna ürünler var.En ucuz siteden bulmasını bilmeyen arkadaş beğenmedim atıyor, ilginç.
1100 tl ye Team t force vulkan tuf alabilirsin. Markayı bilmiyor olabilirsin asus işbirliği ile yapılmış Hynix sr çip kullanan bir ram gayet iyidir. Single kiti 620 lira olan ballistix alabilirsin 2 tane. Şu an 1000 tl ye iyi ram yok.Merhaba, B450M-H BIOSTAR anakartıma Dual channel 16 GB RAM arıyorum. RGB olmasına gerek yok, 1000TL bandında olursa çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.