RTX 5070 Ti veya RX 9070XT için PSU önerisi

Kasa+BFG1000W'mı yoksa direkt Aura 1200W'mı karıştı şimdi bende. 😀

Aura 1200W'ın ses performansı o bütçedeki en iyisi. Bana kalırsa onu alırdım. Hem de sleeve kablo ile geliyor olması lazım. Tabii size kalmış.

Bu konuda sizi çok etiketledim, umarım rahatsız olmuyorsunuzdur. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 9070XT Saphire Nitro aldım 12WHP'li ATX3.1 lazim. Birde ben iyisini istiyorum ondan CWT demiştim. Liste sıralamasında en önde gözüküyor diye. Kafam çok karıştı bu PSU konusunda of 🤣
Bütçe ne kadar hocam?

@LeFeyn cimcime hocam sizce butcem kaç olsun, kafam çok karıştı ya 😭 10k yeter mi acaba? Ben takıntı yaptım bu psu konusunda. Birde ödüm kopuyor 9070XT güç sorununu görünce en iyisini alasım geliyor. Birde 10 yıl min kullansam ondan iyi alayım diyorum 😝

Aura 1200W'ın ses performansı o bütçedeki en iyisi. Bana kalırsa onu alırdım. Hem de sleeve kablo ile geliyor olması lazım. Tabii size kalmış.
@Sleipnir Ben şu yorum üzerine Aura 1200W'da karar kıldım hocam. Sizin de bütçe sorununuz yoksa bu tarz bir şeye yönelebilirsiniz.

Birde ben iyisini istiyorum ondan CWT demiştim. Liste sıralamasında en önde gözüküyor diye. Kafam çok karıştı bu PSU konusunda of 🤣
Listenin en önünde yazma sebebi üretici bilinirliği ve yaygın olma tablosu. Yani en iyisi gibi bir durum yok. SANR da iyi bir üretici aslında. CWT kadar olmasa da.

@yusuf7878 Hocam 10k civarı bütçem var. Aura mi alayım?

1000W niye almıyorsun Hocam?

C1200 2024 modelinin fiyatı yarın Gaming gecesinde 11.500TL civarına inerse ona bakılabilir. Bunun dışında Aura var.

Hocam bu ürün değil mi ?
Burada daha ucuz.
Ürün evet doğru.
@Sleipnir bu arada ilk başta yanlış link pastelenmiş, düzelttim kusura bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı