3200MHz Anakarta 2800MHz RAM Takmak

Bir şey olmaz. Ama anakart 3200MHZ desteklerken 2800MHZ RAM takmak bana göre mantıklı bir seçim olmayacaktır.

Bir de meraktan soruyorum ; bir ara 2000TL sistem toplama konusu açmıştınız, sonra 3000TL oldu, ne ara bütçenizi bu kadar fazla yükselttiniz ?

Bir şey olmaz. Ama anakart 3200MHZ desteklerken 2800MHZ RAM takmak bana göre mantıklı bir seçim olmayacaktır.

Bir de meraktan soruyorum ; bir ara 2000TL sistem toplama konusu açmıştınız, sonra 3000TL oldu, ne ara bütçenizi bu kadar fazla yükselttiniz ?
Merhaba öncelikle param dolardaydı o yüzden rahat oldu. 3.90' dan çevirdim ve bütçem biraz arttı sonra ailemden biraz para aldım.

İleride sistemi Upgrade edeceksiniz sanırım. Hiçbir sorun çıkarmaz, sadece 2800 MHz olarak çalışır. Anakartın frekans değerini düşürürseniz paranız boşa gitmez, ki dediğim gibi ileride 3200 MHz RAM takıp Upgrade etmeyecekseniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı