Crucial Ballistix RGB 8 GB 3000 MT BL8G30C15U4RL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bir 8 GB daha alıp RAM'imi 2x8 yapmak istiyorum. Aşağıdaki ürünü bıldum fakat CL değerleri farklı. Eğer alırsam bir sıkıntı olur mu?
Ama sağlıklı olmuyor o şekilde. MHz farklı alabilirsin ama CL değerinin aynı olması daha sağlıklı. Hatta aynı rami alırsanız dual channel olarak çalışır ve çok daha fazla performans verir.
Ama sağlıklı olmuyor o şekilde. MHz farklı alabilirsin ama CL değerinin aynı olması daha sağlıklı. Hatta aynı RAM'i alırsanız Dual channel olarak çalışır ve çok daha fazla performans verir.
Birebir aynı model RAM dahi bulup taksanız kit değillerse, yani birlikte satın alınmamışlar ise uyumsuzluk olabilir. Tabii ki CL değerlerinin aynı olması bir miktar şansı artırır.
3200MHz olan 3000MHz olarak çalışır, orada sorun yok. CL değeri 15 olur demek değil bu ama.
O zaman olabildiğince uyumlu almaya çalışın. MHz önemli değil 200MHz'den bir şey olmaz ama CL değerleri aynı olsun.
Sağlıklı olması da hem performans hem de uyumluluk sorunları için dedim.
Crucial Ballistix RGB 8 GB 3000 MT BL8G30C15U4RL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bir 8 GB daha alıp RAM'imi 2x8 yapmak istiyorum. Aşağıdaki ürünü bıldum fakat CL değerleri farklı. Eğer alırsam bir sıkıntı olur mu?