325.000 TL sistem önerisi

Depolama konusunda sürekli sıkıntı çekmek istemiyorum. 4 TB SSD + 22 TB HDD toplam 26 TB alanım olsun yeter bana. Hepsini oyun için kullanmayacağım. Farklı şeyler içinde kullanacağım. Fazla depolama alanının gereksiz ve zararlı olacağını düşünmüyorum :)

Siz bilirsiniz. 22 TB genellike hatta neredeyse her zaman video prodüksiyonu, Render, ağ depolama ünitesi sunucular ya da veri merkezleri için kullanıldığı için çok şaşırdım.

Sepet gözükmemiş galiba.

Sizin attığınız sistemde güzel.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    64,6 KB · Görüntüleme: 52
Düğün videosu izleyeceğim. Ne yapacağım sence oyun yükleyeceğim.

Akvaryum kasa bakıyorum daha çok. Şu nasıl?

Arabaya ihtiyacım olsaydı araba konusu açardım güzel kardeşim :)
Attığım kasada daha fazla özellik var hocam. Sistemi siz kuracağınız için daha fazla işinize yarar bunlar.

Benim topladığım sistem bu şekilde.

(SSD 2 tane olacak 3 olmuş onu yoksayın.)

Son düzenleme:
Bütçe 325.000 TL. Fakat duruma göre 400'e kadar da çıkabilir. Önerileri bekliyorum. Bir tane kardeşime, bir tane kendime alacağım. İki bilgisayar için toplam bütçe 325.000 TL. İkisine de 325.000 TL vermeyeceğim yani.
Hocam dün bir video yayınlandı monitör yok ama bakabilir siniz.

PCH ALL STAR V3 / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi​

Kanka oyun PC'si için 162000TL fazla ve gereksiz değil mi 40000-50000TL'ye de her oyunu gayet iyi çalıştıran PC alabilirsiniz zaten DLC gibi teknolojiler sayesinde sisteme binen yük iyice azalıyor. (tabii bu benim fikrim sadece öneride bulunmak istedim gerisi senin kararın şimdiden hayırlı olsun.)

22 TB HDD parasına SSD al 5080-5090 gibi kartları sisteme takip HDD kullanmak pek mantıklı değil SSD alabilecek bütçeniz de var.

Ne konuşmuşsunuz 22TB depolamayı ne yapacaksın diye. Ne yapacaksa ona kalmış, belki stüdyo ile uğraşıyor belki kendisi fotoğraf çekimleri yapıyor. İsteklerini sorgulamanızdan ziyade sizden tavsiyeler almak için açıyor bu konuyu vatandaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı