3250 TL'ye 8K ve FreeSync Destekli Ekran Kartı Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çabası demişsin düzeltiyim cabası olacak o :D
Telefon sağolsun.
Kardeşim ben 8k oynamiycam ki bana 1440p(2k) 1080p(fullhd) de 90 fps üstü lazım ayrıca oyun oynicam monitör viewsonic xg2730 2k da 144hz verebiliyor ben bu monitör de en fazla 4k oynarım
O zaman neden 8k yazmışsınız söylermisiniz. Moderatör ekibi başlıkları daha sade hale getirir ama sıfırdan 8k yazmaz.

Elyr yani sen şimdi Freesync falan ihtiyacın yok diyorsun da, oyunda fazla FPS alınca oyunda yırtılmalar oluşuyor, o zaman ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda alacağın FPS 144 hz monitörde çok sıkıntı yaratmaz. Yaratırsa FPS sabitleyebilirsin.

Onur Eymen ben 8K görüntü verebilen dedim, 8K gorüntü veren değil :D
Onur Eymen iyi de, ekran kartının kendi de en az bi 70 -100 FPS verse sabitlenir.

Ne 8K'sı Allah aşkına ben en fazla 2K oynayacağım.

arkadaşım ben freesync bir monitör beğenmiştim adı viewsonic xg2730 aslında ben msı nvidia ge force gtx 1070 gamingx 8g 8gb ekran kartını sevmiştim ama 2 sebepten doğru alamıyorum 1- fiyatı cok pahalı 4000 liraya yaklaşık fiyatı var 2- ekran kartında sadece nvidia g-sync desteği var bide nvidia g-sync özellikli monitör çok para gerek yok yani kızmana gerek yoktu :d

Yok ya sadece almışkan bari 8k desteklesin dedim
Şaka mı yapıyorsun söylediğin monitör 3000TL, 2000TL ye G-SYNC monitorler var. Ayrıca GTX 1070 3000TL civarı fiyatları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı