3250TL sistem toplama

Bütçe
3250
Şey yalnız kasa olmazsa iyi olur uzay montajımı ne öyle bir şey varmış onu yaparım 500TL ışıklı mışıklı kasa alacağıma giderim SSD yükseltirim giderim bir RAM daha alırım ışıklarla hafa atacağıma performansımla hava atarım :D

Peki ekran kartı yok diyorsunuz o zaman büyük bir performans kaybı yaşanmaz mı?

Hocam sistem kasa içinde daha düzenli ve hoş durur ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam ellerinize sağlık kasalarla pek aram yok ama bir sorum olacak kasanın ön tarafı temperli cam sanırım hava sirkülasyonu nasıl acaba alacak arkadaşımız sorun yaşamasın?

Yok reiz ben kasa almayı düşünmüyorum zaten 500TL ışıklı kasaya para verip hava atacağıma daha iyi bir işlemci daha iyi bir ekran kartı alırım SSD yükseltirim bir RAM daha takarım gerek yok yani uzay montajımı ne öyle bir şey varmış zaten onu yaptırırım.
Hocam sistem kasa içinde daha düzenli ve hoş durur ama yine de siz bilirsiniz.

Teşekkürler ama bilmediğim işe girmek istemiyorum. Belki bir gün...

Şey yalnız kasa olmazsa iyi olur uzay montajımı ne öyle bir şey varmış onu yaparım 500TL ışıklı mışıklı kasa alacağıma giderim SSD yükseltirim giderim bir RAM daha alırım ışıklarla hafa atacağıma performansımla hava atarım :D

AMD Ryzen 3 2200G GT 1030'dan daha iyi bir performansa sahip diye biliyorum.

Hocam uzay sistem ile ilgili bir bilgim yok.
Ama 417 TL çıkarıp SSD yükseltebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı