Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #11 Silinen üye dedi: Win 8.1'de, easy transfer yaz search kutusuna. Şunu da ekleyim ben olsam sıfırdan 8.1 kurup sonrasında programları kurardım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim dediğin doğru ama yaklaşık 30-40 gb dosya indirmem gerekiyor baştan, buda çok uzun, benim net için yani
Silinen üye dedi: Win 8.1'de, easy transfer yaz search kutusuna. Şunu da ekleyim ben olsam sıfırdan 8.1 kurup sonrasında programları kurardım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim dediğin doğru ama yaklaşık 30-40 gb dosya indirmem gerekiyor baştan, buda çok uzun, benim net için yani
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #12 Kayıt defterlerini, uygulama dosyalarını taşıyabileceğini, taşısan bile stabil bir şekilde çalışacağını sanmıyorum.
Kayıt defterlerini, uygulama dosyalarını taşıyabileceğini, taşısan bile stabil bir şekilde çalışacağını sanmıyorum.
Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #13 Tamam arkadaşlar, yarın format atıcam olmadı 40gb baştan yüklüyeceğim, ilginiz için teşekkürler, bu arada hala açığım cevaplara...
Tamam arkadaşlar, yarın format atıcam olmadı 40gb baştan yüklüyeceğim, ilginiz için teşekkürler, bu arada hala açığım cevaplara...