Toplama olur, hazır olur fark etmez 3300TL için bilgisayar almak istiyorum. Hem FPS oyunları hem de hikayeli oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller. (33000 TL içinde monitör, kasa, fare vb. dahil)
sistemi böyle ozellestirerek alabilirsiniz isterseniz 32gb ram yapabilirsiniz geriye 1k kalıyor onada bı klavye alırsiniz burdakiler pahalı diye burdan seçmedim bitane rainbow klavye işini gorecektir
Sistemi böyle ozellestirerek alabilirsiniz isterseniz 32 GB RAM yapabilirsiniz geriye 1K kalıyor ona da bir klavye alırsiniz buradakiler pahalı diye buradan seçmedim bir tane Rainbow klavye işini gorecektir.
33000TL bütçe için 3060'lı sistem uygun mu bilmiyorum son zamanlarda fiyatlardan pek haberim yok ama daha iyisi çıkmaz mı, gönül ister kendim de araştırayım da internet yok.
33000TL bütçe için 3060'lı sistem uygun mu bilmiyorum son zamanlarda fiyatlardan pek haberim yok ama daha iyisi çıkmaz mı, gönül ister kendim de araştırayım da internet yok.
Gaming Gen TR ye bakabilirsin. Türkiyenin en çok bilgisayar satan yeri. Oradan kendi bütçene uygun bilgisayar alabilirsin. Ama benim önerdiğim ürünlerede kesinlikle bak. Onlar iyi ürünler, kaliteliler.