33.000 TL monitör dahil sistem önerisi

spam

Decapat
Daha fazla  
Toplama olur, hazır olur fark etmez 3300TL için bilgisayar almak istiyorum. Hem FPS oyunları hem de hikayeli oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller. (33000 TL içinde monitör, kasa, fare vb. dahil)

Son düzenleme:
Hocam seçenekler mi değişti yanlış linki mi attınız bilmiyorum, çünkü ekran görüntüsündeki seçenekler mevcut değil.

Kusura bakma başka birsiide sistem arıyordu onun linkini attım sana da 1dk bulup geliyorum

Hocam seçenekler mi değişti yanlış linki mi attınız bilmiyorum, çünkü ekran görüntüsündeki seçenekler mevcut değil.
Champion 5A-RTX - Game Garaj kasa güç kaynağından 700w seçin hem daha ucuz

Kusura bakma başka birsiide sistem arıyordu onun linkini attım sana da 1dk bulup geliyorum.

Champion 5A-RTX - Game Garaj kasa güç kaynağından 700W seçin hem daha ucuz.

33000TL bütçe için 3060'lı sistem uygun mu bilmiyorum son zamanlarda fiyatlardan pek haberim yok ama daha iyisi çıkmaz mı, gönül ister kendim de araştırayım da internet yok.

33000TL bütçe için 3060'lı sistem uygun mu bilmiyorum son zamanlarda fiyatlardan pek haberim yok ama daha iyisi çıkmaz mı, gönül ister kendim de araştırayım da internet yok.
Ne almayı istiyorsunuz ? Ona göre bakalım gene benimde internetim yok koydetim

Ne almayı istiyorsunuz? Ona göre bakalım gene benim de internetim yok koydetim.

4060'lı bir sistem olabilir sanırım? Size de kolay gelsin hocsm köydeki netle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz

4060'lı bir sistem olabilir sanırım? Size de kolay gelsin hocsm köydeki netle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz
Attığım sistemde başka ekran kartlarıda var kendinize ve bütçenize göre özelleştirebilirsiniz

Gaming Gen TR ye bakabilirsin. Türkiyenin en çok bilgisayar satan yeri. Oradan kendi bütçene uygun bilgisayar alabilirsin. Ama benim önerdiğim ürünlerede kesinlikle bak. Onlar iyi ürünler, kaliteliler.

Benim Önerdiğim PC:
ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Benim Önerdiğim Monitör:

Benim Önerdiğim Klavye:

Benim Önerdiğim Mouse:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…