33.000 TL monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan spam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 538
Toplama olur, hazır olur fark etmez 3300TL için bilgisayar almak istiyorum. Hem FPS oyunları hem de hikayeli oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller. (33000 TL içinde monitör, kasa, fare vb. dahil)
nvidia zorunlu değilse üstteki
zorunluysa
bunlara bakılabilir
@EfeAkkaya da yorumlayabilir.
monitör olarak da AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

NVIDIA zorunlu değilse üstteki.
Zorunluysa.
Bunlara bakılabilir.
@EfeAkkaya da yorumlayabilir.
Monitör olarak da AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam monitör iyi ama kasalar çok iyi değil vatan da 4060 Ti R5 7500F sistem 25k civarıydı onun linkini bulursan atabilirsin ya da müsait bir zamanda ben atarım.

@spam klavye için boyut ve switch tercihiniz nedir? Bir de mouse için el boyutunuz ve tutuş şekliniz.

Hocam monitör iyi ama kasalar çok iyi değil vatan da 4060 Ti R5 7500F sistem 25k civarıydı onun linkini bulursan atabilirsin ya da müsait bir zamanda ben atarım.

@spam klavye için boyut ve switch tercihiniz nedir? Bir de mouse için el boyutunuz ve tutuş şekliniz.
Hocam dediğiniz galiba bu 4060ti olan ya tükendi ya da ben bulamadım. Eğer dediğiniz buysa kasayı thermaltake yapınca yine benim attığımla aynı fiyatlara geliyor.

Hocam dediğiniz galiba bu 4060ti olan ya tükendi ya da ben bulamadım. Eğer dediğiniz buysa kasayı thermaltake yapınca yine benim attığımla aynı fiyatlara geliyor.
AMD R5 5500 - RTX 4060 TI 8GB OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu var bi tek 4060 ti

@EfeAkkayanın dediği DDR5 4060 Ti olan. Onu bulamadım.

Hocam attıklarınız arasından en uygun bulduğum.
Ama kendim de bakacağım, bu fiyatlarda 4060 Ti'li varsa kaçırmamak lazım.

Hocam attıklarınız arasından en uygun bulduğum.
Ama kendim de bakacağım, bu fiyatlarda 4060 Ti'li varsa kaçırmamak lazım.

Bunu alacaksan kasayı Thermaltake, SSD'yi WD Green yaparsan süper olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı