33.000'den mezuna bırakmak mantıklı mı?

345291

Hectopat
Arkadaşlar iyi bir üniversitenin mühendisliğini istiyorum. Sizce yapılır mı?

Kaç sıralama yaptın bu sene hocam? Bir de yeni mi 12. sınıf olduydun?

Anlıyorum, hocam şimdi mezuna kalınca ciddi bir çalışma yapman gerekir. Bir de sıralamaların da ne olacağı bilinmez, hedefiniz iyi bir üniversitede mühendislikse mezuna kalmanda bir sakınca görmüyorum ancak şunu da belirtmeliyim ki seneye aynı netleri yapman belki 33 bin sıralamayı da getirmeyebilir. Her sene sınav sıralaması değişken oluyor, sınav zorluğu ve sınava giren kişiler bir etken. Anlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

Eğer ki mezuna kalınca çalışırım, kendime bir şeyler katabilirim diyorsan bence kal. İçinde ukte ve keşke olarak kalmasındansa hiç değilse denedim dersin. İlerleyen zamanlarda içinde pişmanlık olarak kalmaz. Hiç değilse denedim ve olmadı dersin.

İstediğiniz bir bölüm veya bir hedefiniz varsa bırakabilirsiniz ama sıralamanız çok kötü değil, seçeneklerinizi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Belki isteklerinize/hedeflerinize uyan başka bir bölüm vardır.

Hocam ben zaten son sene çalıştım. Ondan önce temelim sıfırdı. Dershaneye felanda yarın yazılacağım. Birde zor yayınların denemelerinde benim sıralamam daha iyi geliyor hocam o yüzden zor olursa daha iyi yaparım bence.

Yapay zeka mühendisliği istiyorum.

@345291 anlıyorum da sıralaman 33 bin. Bence dershaneye yazılmana gerek olduğunu düşünmüyorum, paran cebine kalsın. Git dershanenin denemesine yazıl, kendi disiplinini oluşturabileceğini düşünüyorum. Dershane senin bildiğin konuları baştan anlatacak, senin çok iyi bildiğin konulara belki uzun süre ayıracak. Bu gibi sebeplerden dolayı dershaneye gidilmesini önermiyorum.

Hocam gideceğim dershane adı baya duyulmuş hocaları felanda iyi. Birde zaten ben fizik ve geometride zorlanıyordum onların hocalarıda iyiymiş zaten o itti beni yazılmaya. Bir de belli bir süreden sonra bıkkınlık geliyor. Dershanede derece sınıfına yazıldım. O yüzden sanırım iyi ilgilenirler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…