Güzel.Ryzen 7 7800x3D RX 7800 XT
Anakartı da değiştireceğim zaten forumdan baktığım kadarıyla onlar hakkında bir fikrim var. Bir de biraz garip gelebilir ancak ekran kartımın 3 fanlı olmasını istiyorum. Estetik durması için.Anakartınız AM5 soket mi? Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynamıyorsanız işlemci olarak 9700X öneririm.
Merhaba. Önümüzdeki iki ay içinde DDR5 ekran kartı ve işlemcimi değiştireceğim. Kendim Ryzen 7 7800x3D RX 7800 XT kombosu kurdum ama bilemiyorum. Bütün önerilere açıgım. Her türlü oyunu oynuyorum.
Anakartı da değiştireceğim zaten forumdan baktığım kadarıyla onlar hakkında bir fikrim var. Bir de biraz garip gelebilir ancak ekran kartımın 3 fanlı olmasını istiyorum. Estetik durması için.
FPS ağırlıklı diyebilirim biraz da. Valorant ve CS2 diğer oyunlara göre biraz daha önde. Ama hikâyeli oyunlar da oynuyorum.
Teşekkür ederimAnakartın ve raminizin de değişmesi lazım. 7800XT ve 7800x3D güzel ikili olmuş.
Anakartın ve raminizin de değişmesi lazım. 7800XT ve 7800x3D güzel ikili olmuş.
TeşekkürlerO zaman 7800x3D alabilirsiniz. İşlemci gerektiren oyunlarda 9700X e göre daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.