33 bin TL işlemci ve ekran kartı önerisi

saliher3n

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Önümüzdeki iki ay içinde DDR5 Ekran kartı ve işlemcimi değiştireceğim. Kendim Ryzen 7 7800x3D RX 7800 XT kombosu kurdum ama bilemiyorum. Bütün önerilere açıgım. Her türlü oyunu oynuyorum.

Anakartınız AM5 soket mi? Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynamıyorsanız işlemci olarak 9700X öneririm.
Anakartı da değiştireceğim zaten forumdan baktığım kadarıyla onlar hakkında bir fikrim var. Bir de biraz garip gelebilir ancak ekran kartımın 3 fanlı olmasını istiyorum. Estetik durması için.

FPS ağırlıklı diyebilirim biraz da. Valorant ve CS2 diğer oyunlara göre biraz daha önde. Ama hikâyeli oyunlar da oynuyorum.

Merhaba. Önümüzdeki iki ay içinde DDR5 ekran kartı ve işlemcimi değiştireceğim. Kendim Ryzen 7 7800x3D RX 7800 XT kombosu kurdum ama bilemiyorum. Bütün önerilere açıgım. Her türlü oyunu oynuyorum.

Anakartın ve raminizin de değişmesi lazım. 7800XT ve 7800x3D güzel ikili olmuş.

Anakartı da değiştireceğim zaten forumdan baktığım kadarıyla onlar hakkında bir fikrim var. Bir de biraz garip gelebilir ancak ekran kartımın 3 fanlı olmasını istiyorum. Estetik durması için.

FPS ağırlıklı diyebilirim biraz da. Valorant ve CS2 diğer oyunlara göre biraz daha önde. Ama hikâyeli oyunlar da oynuyorum.

O zaman 7800x3D alabilirsiniz. İşlemci gerektiren oyunlarda 9700X e göre daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı