33 bin TL Monitör dahil hazır sistem önerisi

Hocam kasayı zaten aldınız. Geri kalan parayada şunları alın. Ve evet monitör sadece mağazaya özelmiş dikkat etmemişim.

Hocam monitörü de sipariş verdim, Thermalright şart mı sonra da alınabilir mi, 816 TL kaldı, ekleme yapacağım bütçeye ona göre.

Hocam monitörü de sipariş verdim, Thermalright şart mı sonra da alınabilir mi, 816 TL kaldı, ekleme yapacağım bütçeye ona göre.
Ha monitörü aldınız mı hayırlı olsun tamam o zaman. Hocam AM5 işlemciler abilerine göre biraz fazla ısınıyor. Eğer Undervolt tecrüben yoksa zaten soğutucu almalısın bence.

Teşekkür ederim, tecrübem yok maalesef evet, laptop kullanıcısıyım zaten, ilk defa masaüstü sistem aldım.
Yani hiç paran yok ise yine idarelik kullanırsın. Ben tecrübelere dayanarak soğutucu şart diyorum. Ama 183 lira daha ver attığım soğutucuyu al kafan rahat etsin uzun süre.

Yani hiç paran yok ise yine idarelik kullanırsın. Ben tecrübelere dayanarak soğutucu şart diyorum. Ama 183 lira daha ver attığım soğutucuyu al kafan rahat etsin uzun süre.

Şu anda sipariş veremem hocam sabah ekleme yaparak bankadan o şekilde halledeceğim o zaman, almışken tam alalım bari.

Hocam hayırlı olsun kasanız. DDR5 ve ileride güçlendirmeye uygun güzel bir sistem, bu arada neden AMD tercih etmediğinizi merak ettim açıklayabilir misiniz?

Teşekkür ederim sağ olun, aman aman bir sebep değil hocam driver problemleri yüzünden düşünmemiştim.

Merhaba hocam, Thermalright'ı da sipariş verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı