En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1850RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.
Ha monitörü aldınız mı hayırlı olsun tamam o zaman. Hocam AM5 işlemciler abilerine göre biraz fazla ısınıyor. Eğer Undervolt tecrüben yoksa zaten soğutucu almalısın bence.
Ha monitörü aldınız mı hayırlı olsun tamam o zaman. Hocam AM5 işlemciler abilerine göre biraz fazla ısınıyor. Eğer undervolt tecrüben yoksa zaten soğutucu almalısın bence.
Yani hiç paran yok ise yine idarelik kullanırsın. Ben tecrübelere dayanarak soğutucu şart diyorum. Ama 183 lira daha ver attığım soğutucuyu al kafan rahat etsin uzun süre.
Yani hiç paran yok ise yine idarelik kullanırsın. Ben tecrübelere dayanarak soğutucu şart diyorum. Ama 183 lira daha ver attığım soğutucuyu al kafan rahat etsin uzun süre.
Hocam hayırlı olsun kasanız. DDR5 ve ileride güçlendirmeye uygun güzel bir sistem, bu arada neden AMD tercih etmediğinizi merak ettim açıklayabilir misiniz?
Hocam hayırlı olsun kasanız. DDR5 ve ileride güçlendirmeye uygun güzel bir sistem, bu arada neden AMD tercih etmediğinizi merak ettim açıklayabilir misiniz?