33 bin TL sistem tavsiyesi

selimrcanli

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT 12GB
RYZEN 5 7500F
16GB DDR5 6000MHZ
bi de xbox series s var işte xd
Meslek
Borsa öğrenmeye çalışan tipik garson
İyi Sosyaller, Sinerji'de 33K'ya güzel olduğunu düşündüğüm bir sistem buldum. Sizce bu fiyata güzel midir, bu fiyat bandında ya da bundan daha da ucuz daha güzel sistemler toplanabilir mi?

Screenshot_20250411_233918_Edge.jpg

Bende RX7700XT Önerecektim Başlığı Görünce. 😄

İyi Sosyaller, Sinerji'de 33K'ya güzel olduğunu düşündüğüm bir sistem buldum. Sizce bu fiyata güzel midir, bu fiyat bandında ya da bundan daha da ucuz daha güzel sistemler toplanabilir mi?

Eki Görüntüle 2467659
Kasayı degistirin. Ileride islemciyi yukseltecekseniz alinir. 8400F aman aman bir islemci degil.

7500F işlemci olmalı böyle bir sistemde.
Sistem Sinerji tavsiyesi olarak öne sürüldüğü için kendim ayrı ayrı topladığım zaman daha pahalıya geliyor, o yüzden bazı parçaları değiştiremiyorum.
Kasayı degistirin. Ileride islemciyi yukseltecekseniz alinir. 8400F aman aman bir islemci degil.
Valla aman aman da olmasına gerek yok, ayrıca eğer kasanın çok kronik bir sorunu yoksa değiştirmemeye çalışırım çünkü bayağı fiyat farkı giriyor :(
Screenshot_20250411_234748_Edge.jpg
Bu fiyatlara rağmen aralarında önerebileceğiniz bir kasa var mıdır?

Sistem Sinerji tavsiyesi olarak öne sürüldüğü için kendim ayrı ayrı topladığım zaman daha pahalıya geliyor, o yüzden bazı parçaları değiştiremiyorum.

Valla aman aman da olmasına gerek yok, ayrıca eğer kasanın çok kronik bir sorunu yoksa değiştirmemeye çalışırım çünkü bayağı fiyat farkı giriyor :(
Eki Görüntüle 2467669
Bu fiyatlara rağmen aralarında önerebileceğiniz bir kasa var mıdır?
Frisby PSU lar bomba gibi hocam. Kasalarida kalitesiz. Rampage den farklari yok emin olun.

Frisby PSU lar bomba gibi hocam. Kasalarida kalitesiz. Rampage den farklari yok emin olun.
Anladım teşekkür ederim, olur da karşınıza denk gelirse bu minvalde bir sistem önerebilir misiniz?

Böyle 33.500 TL yapıyor ileride 1 adet daha ram alırsınız ve işlemciye kule tipi soğutucu alırsınız tamamdır.

Böyle 33.500 TL yapıyor ileride 1 adet daha RAM alırsınız ve işlemciye kule tipi soğutucu alırsınız tamamdır.

S2H anakart haric guzel olmus. Sorunlu bir anakart S2H.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı