33 bin TL'ye 3D modelleme için laptop önerisi

tembelhayvan

Femtopat
Merhabalar,

3D modelleme ve oyun için dayanıklı, fazla ısınmayan, çok fan sesi çıkarmayan, aşırı ağır olmayan, bataryası da şarja takılı değilken beni birkaç saat standart kullanımda götürebilecek, 4-5 yıl kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçem en fazla 33 bin TL.

Forumda gördüğüm şu ürün isteklerimi karşılıyor, 120W 4060 olması ve işlemcisi çok ilgimi çekti:

Hp Victus 16-S0011NT 7Z584EA 8gb RTX4060 Ryzen 7 7840HS 16GB Ram 1tb SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Fakat cihazın ekranıyla alakalı kötü yorumlar görüyorum. Sizce almaya değer mi, bu fiyat düzeyinde önerebileceğiniz daha iyi bir cihaz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

3D modelleme ve oyun için dayanıklı, fazla ısınmayan, çok fan sesi çıkarmayan, aşırı ağır olmayan, bataryası da şarja takılı değilken beni birkaç saat standart kullanımda götürebilecek, 4-5 yıl kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçem en fazla 33 bin TL.

Forumda gördüğüm şu ürün isteklerimi karşılıyor, 120W 4060 olması ve işlemcisi çok ilgimi çekti:

Hp Victus 16-S0011NT 7Z584EA 8gb RTX4060 Ryzen 7 7840HS 16GB Ram 1tb SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Fakat cihazın ekranıyla alakalı kötü yorumlar görüyorum. Sizce almaya değer mi, bu fiyat düzeyinde önerebileceğiniz daha iyi bir cihaz var mı?

Şimdiden teşekkürler.
120 watt 4060 için az bir voltaj rakipleri 145 watt kullanıyor. Victustan uzak durmanızı öneririm bütçeyi biraz daha aşmanız gerekecek.

Ne açıdan önermiyorsunuz hocam? 30-33 bandında ne önerirsiniz yerine?
Dediğim gibi voltaj kısıyor ve ısınınca daha da fazla voltaj kısıyor. Oyun anlamında yorum yapamam ama iş anlamında kullanan arkadaşlarım müzdarip asus rog strix 4060 kullanan arkadaşım aynı anda birçok makineyi ayağa kaldırdığı halde laptopun umrunda olmazken victus kasıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı