33 bin TL'ye NVIDIA GPU ve AMD işlemci sistem önerisi

Sizce sorun yaşar mıyım hocam? Önceki AMD kartlarındaki gibi sorun yaşamak istemiyorum.
AMD Adrenalin uygulamasında Windows 7 penceresi çıktı (Şaka değil). Fakat driver sorunlarını Nvidia'da da yaşamayacağınıza dair garanti veremem. AMD ekran kartlarını alırken lütfen buna da dikkat edin.
1754839638260.png

Not: Sorunu yaşamayanlar olacaktır fakat bu driverda bir sorun olduğunu değiştirmez. Bu sorun en son Adrenalin sürümünde olmuştur. AMD kullananlar düzeltme ve ekleme yapabilirler.

Son düzenleme:
AMD Adrenalin uygulamasında Windows 7 penceresi çıktı (Şaka değil). Fakat driver sorunlarını Nvidia'da da yaşamayacağınıza dair garanti veremem. AMD ekran kartlarını alırken lütfen buna da dikkat edin.Eki Görüntüle 2554781

Not: Sorunu yaşamayanlar olacaktır fakat bu driverda bir sorun olduğunu değiştirmez.
Kartta sorun olmasa oyunlarda çökme vb sorunlar olmasa sorun yok gibi aslında ya.

Oyunlarda çökme yaşamadım.Sorunlu ekran kartı gelmezse sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Sapphire 9060 XT 16 gb kullanıyorum.Sadece pc uyku modundan çıktığında 3 5 saniyelik bir takılma yaşadım.O da Firefox'da Youtube içindeki biten bir videoyu tekrar oynatmak istediğimde oldu.

Oyunlarda çökme yaşamadım.Sorunlu ekran kartı gelmezse sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Sapphire 9060 XT 16 gb kullanıyorum.Sadece pc uyku modundan çıktığında 3 5 saniyelik bir takılma yaşadım.O da Firefox'da Youtube içindeki biten bir videoyu tekrar oynatmak istediğimde oldu.
Genel olarak memnunsanız hocam sorun yoktur ya

Kartla ilgili bir problem olmaz. Stabil olması için gelen güncelleştirmelerle uğraşabilirsiniz biraz. Kart güncel bir kart gayet de bütçenize göre çok iyi.
Hocam işlemciyi 7600 ssdyi WD green ve kasayı dediğiniz yaptım alayım mı böyle?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı