33 bin TL'ye sistem önerisi

Ne yap biliyor musun git vatana ne veriyorsunuz de şu fiyata ona göre konu aç bakalım. Öyle yapınca etiketlersin bakarız veya gerek yok goren bakar.

Hocam 4060'li 5060'li kartlı sistemler falan kakalamaya çalışacaklar o yüzden diyorum dediğinizi yapacağım 10 11 agustos gibi maaş alacağım.

Hocam fikrim şu doğru mu değil mi siz söyleyin lütfen bana söylersiniz olabilecek en f/o sistemi ona göre bende Vatan'dan veya herhangi bir yerden güzel bir şekilde toplarım teker teker sonra montajlatirim ya da İtopya'da hazır sistemi değiştire değiştire en F/P olanı alırım yardımınız vasıtası ile.

İsterseniz vatana gidin istediğiniz parçaları söyleyin adam size fiyatı söylesin bir de internetten toplayın aynı parçaları en az 5K fark edeceğinden eminim. O da en az 5K yani. Arkadaşın dediği gibi PSU ve kasalar çok dandik hazır sistemlerde o yüzden ben sistemden anlıyorsanız veya anlayan bir arkadaşınız güvendiğiniz biri varsa kendiniz ayrı parçalar alıp toplamanızı öneririm. Ama hemen olsun biraz fazla ücret öderim derseniz gidin Vatan'dan toplatın gelin.

İsterseniz vatana gidin istediğiniz parçaları söyleyin adam size fiyatı söylesin bir de internetten toplayın aynı parçaları en az 5K fark edeceğinden eminim. O da en az 5K yani. Arkadaşın dediği gibi PSU ve kasalar çok dandik hazır sistemlerde o yüzden ben sistemden anlıyorsanız veya anlayan bir arkadaşınız güvendiğiniz biri varsa kendiniz ayrı parçalar alıp toplamanızı öneririm. Ama hemen olsun biraz fazla ücret öderim derseniz gidin Vatan'dan toplatın gelin.

Acaba İtopya'dan luvyan abimin dediği şeyleri kendim sipariş edip sonra vatana falan montajlatsam olur mu ne diyosun hocam.

Basit yapacağın bana AM5 9060XT 16 GB ekran kartli sistem toplayınde.

Luvyan abi ne diyosun fikrime.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı